Op deze pagina geven we graag uitleg over onze werkwijze en wat de voordelen zijn van De Aankoopcoach.

Courtage

De Aankoopcoach is geen traditionele makelaar waarbij de courtage van de makelaar afhankelijk is van de koopsom van de woning. Gemiddeld is de courtage bij een traditionele makelaar 1,7% van de koopsom excl. BTW (Bron: NVM). De Aankoopcoach heeft het gehele aankooptraject onderverdeeld in 10 stappen. Deze 10 stappen zijn opgenomen als afzonderlijke diensten tegen een vast tarief. De courtage van De aankoopcoach is niet afhankelijk van de koopsom.

Voordelen
Doordat De Aankoopcoach de diensten heeft onderverdeeld dient diegene die de (afzonderlijke) dienst(en) afneemt ook te betalen voor deze afgenomen dienst(en). Bij een traditionele makelaar kan de klant diensten afnemen zonder daar uiteindelijk voor te betalen. De traditionele makelaar is afhankelijk van een daadwerkelijke levering van de woning. De traditionele makelaar dient de kosten te dekken door diegenen waarbij de levering van de woning tot stand is gekomen. Dat betekend dat een traditionele makelaar de courtage hoog moet stellen om alle kosten te kunnen dekken. Bij De Aankoopcoach betaalt de klant alleen voor datgene waar de klant om heeft gevraagd en hij of zij wordt niet opgezadeld met kosten die zijn gemaakt door derden.

Een groot ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen welke dienst(en) u wilt afnemen. U bent niet afhankelijk van een all-in-pakket zoals bij een traditionele makelaar. U kunt zelf uw pakket samenstellen. Natuurlijk kan De Aankoopcoach ook een all-in-pakket aanbieden. U treft meer informatie aan over de kosten van de diensten op de pagina's:
> tarieven (met voorbeeld berekeningen)
> calculator (hier kunt u zelf het pakket vrijblijvend samenstellen)
Deskundigheid
Onze Aankoopcoachen hebben een grote deskundigheid op het gebied van de makelaardij. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk wat bij kan dragen voor het vinden van een passende woning. Daarnaast selecteert De Aankoopcoach zeer zorgvuldig haar partners voor bijvoorbeeld het opstellen van een taxatierapport en/of het laten uitvoeren van een bouwkundige aankoopkeuring. Door onze goede relaties met de diverse partijen kunnen we een zeer scherp aanbod doen voor het realiseren van de taxatierapporten en de bouwkundige opnames. Vraag uw aankoopcoach voor meer informatie. Bij de Aankoopcoach staat een goede dienstverlening centraal. Wij houden van tevreden klanten!

Werkgebied
Op dit moment is De Aankoopcoach actief in Groot Amsterdam. We streven er naar om ons werkgebied uit te breiden. Mocht u interesse hebben om u als makelaar aan te sluiten bij De Aankoopcoach dan kunt u met ons contact opnemen.
> contact

Taxaties en Bouwkundige aankoopkeuringen

De Aankoopcoach heeft een aantal zeer deskundige partners die voor u een taxatierapport en/of een bouwkundige aankoopkeuring kunnen verzorgen. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met uw Aankoopcoach.
> contact

Hypotheekadvies

De Aankoopcoach kan u van dienst zijn bij het voorstellen van diverse hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseur kan u een passend voorstel doen. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met uw aankoopcoach.
> contact