beste makelaar amsterdam aankoop
Antwoorden

 1. Door de werkwijze van De Aankoopcoach en het systeem zoals De Aankoopcoach dat heeft opgezet zijn de kosten voor de klant een stuk lager dan bij een traditionele makelaar. De dienstverlening blijft hetzelfde als bij een traditionele makelaar. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke diensten u wilt afnemen. Kijk voor meer informatie op de pagina's:
  > werkwijze
  > tarieven
  > calculator

 2. De Aankoopcoach is momenteel actief in Groot Amsterdam. We streven er naar om het werkgebeid uit te breiden. Mochten we actief worden in andere regio's binnen Nederland dan zullen we dat vermelden op de website en kenbaar maken via de social media.

 3. Ja, de diensten zijn qua inhoud hetzelfde als bij een traditionele makelaar. U krijgt dus dezelfde diensten alleen u kunt zelf bepalen welke diensten u wel of niet wilt afnemen.

 4. Ja, u kunt het helemaal zelf bepalen dus u kunt ook een enkele dienst afnemen.

 5. De Aankoopcoach is veel goedkoper om verschillende reden. Doordat De Aankoopcoach het systeem heeft van deeldiensten worden deze diensten ook betaalt door diegene die ze afneemt. U betaalt dus niet voor diensten die derden hebben afgenomen en die een traditionele makelaar dient te verrekenen bij de klanten die daadwerkelijk een woning kopen en geleverd krijgen. Daarnaast verkoopt De Aankoopcoach geen woningen waardoor we de kosten van huisvesting en dergelijke veel lager kunnen houden.
 6. Ja, u kunt een hypotheekadvies krijgen via De Aankoopcoach. We hebben relaties met diverse hypotheekadviseur waarbij we u kunnen voorstellen. Daarnaast kan De Aankoopcoach u en de hypotheekadviseur ondersteunen om tot een goed resultaat te komen.

 7. Wat de kosten zijn voor een bouwkundige aankoopkeuring is erg afhankelijk van de situatie. Er zijn verschillende soorten keuringen en de inhoud van de woning kan een rol spelen. UW Aankoopcoach kan u adviseren bij de keuze van een bouwkundige aankoopkeuring.

 8. Wat de kosten zijn voor een taxatierapport is erg afhankelijk van de situatie. Er zijn verschillende soorten taxaties en de inhoud van de woning kan een rol spelen. UW Aankoopcoach kan u adviseren bij de keuze van de taxatie.

 9. U kunt via De Aankoopcoach uw woning verkopen. De Aankoopcoach heeft goede relaties met collega's in de makelaardij in Amsterdam en omgeving die de woning voor u kunnen verkopen. Door de hechte samenwerking kunnen we een zeer scherp voorstel doen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de diensten die Addetra op dit gebied kan aanbieden (De Aankoopcoach is onderdeel van Addetra). Te denken valt aan een goede visuele presentatie (verzorgde brochure, verkoopplattegronden en uiteraard mooie foto's). Het nauwkeuring en goed opstellen van teksten voor uw advertentie op bijvoorbeeld Funda. Wij stellen u graag voor aan onze collega's.